Обединените патриоти искат да останат в управлението на страната без

...
Обединените патриоти искат да останат в управлението на страната без
Коментари Харесай

Обединенитe патриоти искали да останат в управлението, но без да тежат на ГЕРБ, обяви Явор Нотев

Обединените патриоти желаят да останат в ръководството на страната без да тежат на ГЕРБ, като главните им цели били да се създадат измененията в страната, които са дали обещание на своите гласоподаватели, сподели през днешния ден по Българска национална телевизия заместник-председателят на Народното събрание от обединението Явор Нотев. Според него Движение за права и свободи не би трябвало да има място във образуването на политиката на страната.

Също по Българска национална телевизия Джема Грозданова от ГЕРБ разгласи, че във времето работата с Обединените патриоти върви все по-добре. Според нея те осъзнават отговорността, която носят и в тази връзка няма терзания от възможни вотове на съмнение от страна на опозицията.

В отговор на въпрос, Грозданова уточни, че Движение за права и свободи работят доста интензивно да разбият ръководещата коалиция, само че в случай че съумеят да извадят Патриотите от властта, това ще провокира предварителни избори, от които няма потребност.

Явор Нотев пък предизвести, че откакто от Българска социалистическа партия са съумели един път да реализират триумф със промяната на ръководителя на Народното събрание, ще употребяват наново този способ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР