Обединени в действията си можем да се противопоставим и да

...
Обединени в действията си можем да се противопоставим и да
Коментари Харесай

Цветанов: Обединени в действията си можем да се противопоставим срещу тероризма


" Обединени в дейностите си можем да се противопоставим и да реализираме резултати против тероризма. Това написа във Facebook страницата си ръководителят на Политическа партия „ “ и на Евро-атлантическия център за сигурност (ЕАЦС) Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, във връзка 21 години от кървавите атентати на 11 септември над кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк.

Ето какво написа той.

Днес означаваме 21 години от кървавия атентат на 11 септември 2001г.

Прекланяме се пред паметта на 2 974 почтени жертви изгубили живота си, както и пред тези, които се притекоха на помощ, в осъществяване на служебния си дълг и в никакъв случай повече не се завърнаха при околните и фамилиите си.

Само за 102 минути след първия удар в Северната кула на Световния търговски център от двете кули близнаци останаха единствено руини.

Целият либерален свят стана очевидец на ужаса и безкомпромисните терористични дейности на ислямската военна формация „ Ал Кайда “, посредством атентатите, които повлияха мощно в политически, психически и стопански аспект освен в Съединени американски щати.

В битката против сходни терористични дейности, единно и дейно службите и правоохранителните органи на интернационално равнище би трябвало да работят и да си взаимодействат, с цел да им противодействат дейно. Само обединени в дейностите си можем да реализираме резултати.

Днес, 21 години след нещастието в Ню Йорк, опасността не е изчезнала.

Сигурността на жителите може да бъде обезпечена единствено и само посредством тясна съгласуваност сред сътрудниците и съдружниците в евро-атлантическото пространство. Само по този начин ще могат да се запазят демократичните права и свободи.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР