ОББ с нови разработки за повече самостоятелност и сигурност при

...
ОББ с нови разработки за повече самостоятелност и сигурност при
Коментари Харесай

ОББ с нови разработки за повече самостоятелност и сигурност

ОББ с нови разработки за повече автономия и сигурност при ръководство на банкирането за бизнес клиенти
 

ОББ първа на пазара създаде в ОББ Онлайн от бизнес клиентите. В меню „ Администрация ” към този момент единствено с няколко клика може да се прибавят нови консуматори, да се извлича оптимално настояща справочна информация за равнищата на достъп и да се ръководят правата на всички консуматори, без да се постанова посещаване на клон.



До момента, през меню Администрация в ОББ Онлайн, бизнес клиентите имаха опция даизвеждат лист с дейните консуматори и да отстраняват съществуващи консуматори. В новата подсекция „ Управление на достъпи “ към този момент представляващите на бизнес клиентите, след активиране на функционалността отдалечено или в клон, ще могат да получават подробна информация за достъпите на всеки обособен консуматор, да ги ръководят гъвкаво и да прибавят нови консуматори с мечтаните от тях права.

Всички тези са стъпки в поредното надграждане на удобството на предлаганите услуги за фирмите, за икономисване на време и даване на едно оптимално комфортно и бързо прекарване в онлайн канала на ОББ. Същевременно навременната осведоменост по отношение на достъпите на потребителите в банкирането дава още едно равнище на сигурност на бизнес клиентите.

, свързани с ръководството на консуматори и достъпи в ОББ Онлайн, са резултат от непрестанен развой на следене на противоположната връзка на бизнес клиентите на банката, употребяващи банкирането в ежедневната си работа. ОББ следи както потребностите на клиентите си, по този начин и трендовете за цифровизация и упованията във връзка с удобството от използването на цифровите платформи. Това решение е както ново за българския пазар, по този начин и предстоящо от клиентите и ще увеличи удовлетвореността им при ежедневната работа с ОББ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР