Обърнете внимание и на артикулите от предходните колекции, те са

...
Обърнете внимание и на артикулите от предходните колекции, те са
Коментари Харесай

Започва Black Friday в TRIA CITY CENTRE – големи отстъпки на новите колекции

Обърнете внимание и на продуктите от предходните сбирки, те са с още по-голяма отстъпка

С настъпването на ноември, сензитивните към преференциалните покупки стартират бясно извършване на покупки, тъй като това е месецът на пониженията. Всички марки, позиционирани в Tria City Centre, за поредна година се включват в шопинг приключението с огромни отстъпки на новите и предходните сбирки.

Огромното многообразие от облекла и аксесоари за дами, господа, младежи и деца от през днешния ден ще откриете с нова цена. Последните зимни колекции на марките Armani Exchange, ЕА7, Emporio Armani Beach wear, underwear, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Boss и DKNY се оферират с отстъпки до 35%.

Преди две седмици бе премиерата на по-голяма част от сбирките в корнерите на Tria City Centre, а това значи, че към момента има доста размери и модели, на които да се посветите в пробните.

Ако сте от тези, мислещите постоянно с няколко хода напред, ще обърнете внимание и на продуктите от предходните сбирки. Първо тъй като на тези артикули отстъпките са до 45% и второ – летните, пролетните и есенните предложение идеално кореспондират с мекия ни климат и действително могат да се впишат идеално в outfit стила ви за всеки сезон.

Първите понижения за ноември са опция да изпреварите потока и да откриете подобаващите за вас облекла и аксесоари измежду голямото многообразие е Tria City Centre.

Пазарувайте на преференциални цени и в онлайн магазина на .

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР