Обърнахме се към ПП да дадат кандидат за премиер. Поеха

...
Обърнахме се към ПП да дадат кандидат за премиер. Поеха
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ПП поставиха едно искане - мандатът да бъде държан докато Бойко Рашков бъде избран за шеф на КПКОНПИ

Обърнахме се към Политическа партия да дадат претендент за министър председател. Поеха уговорката да мислят по този въпрос и да го дадат на вторите диалози - едвам, откакто се уверят, че сме обезпечили болшинство за програмата, изясни Нинова, след диалозите с Политическа партия за сформиране на държавно управление с третия мандат.

Вчера от партията заявиха, че ще разчитат на сътрудниците от четворната коалиция при започване на това ръководство.
" Колегите от Политическа партия сложиха едно искане - мандатът да бъде държан толкоз дълго, с цел да бъде признато антикорупционното законодателство, законът за КПКОНПИ и да бъде определен Бойко Рашков за ръководител.

На първите диалози ще изслушаме всички претенции на сътрудниците. После ще има втори кръг от диалози ", сподели водачът на левицата Корнелия Нинова след срещата с " Продължаваме промяната ", представена от Българска национална телевизия.

Запитана за Бойко Рашков, тя отговори: " Обществото би трябвало да даде оценка за неговата работа. Всеки може да дава субективни преценки и отзиви, само че в последна сметка обществото дефинира ".

" Първата задача с Политическа партия е реализирана. Потвърдихме програмата - управническа и законодателна, която съставихме преди 2 седмици дружно.
Не сме коментирали конструкция и личен състав на Министерския съвет, до момента в който не минат диалозите с Има Такъв Народ и Демократична България, по-късно ще има втори кръг, откакто се убедим, че има болшинство по управническата и по законодателната стратегия ", изясни Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР