О тиде си американската актриса Лиса Бейнс.Холивудската звезда е починала

...
О тиде си американската актриса Лиса Бейнс.Холивудската звезда е починала
Коментари Харесай

След пътен инцидент: Отиде си актрисата Лиса Бейнс

О тиде си американската актриса Лиса Бейнс .

Холивудската звезда е умряла на 14 юни, 10 дни откакто е била блъсната от електрическа тротинетка или мотоциклет в Ню Йорк , заяви електронното издание "Гардиън ".

Actress Lisa Banes dies after getting struck by hit-and-run scooter driver
— New York Post (@nypost)
Актрисата, известна с функциите си в " Не казвай довиждане " и " Коктейл ", както и в голям брой телевизионни поредици и представления на Бродуей, била блъсната, до момента в който пресичала улицата пред Линкълн център на 4 юни. Тя отивала на посещаване в бившето си театрално учебно заведение " Джулиърд ".

Съпругата на Бейнс Катрин Кранхолд прикани всеки, който има информация за лидера, блъснал актрисата и избягал, да се свърже с полицията.

Лиса Бейнс е умряла в болница от черепно-мозъчна контузия, получена вследствие на случая, заяви мениджърът на актрисата Дейвид Уилямс , представен от Ен Би Си. "Огорчени сме от трагичната и безсмислена гибел на Лиса. Тя бе жена със мощен дух, добра и великодушна, предана на работата си ", се показва в известие на представител на актрисата.

Лиса Бейнс е родена в щата Охайо през 1955 година Актьорската ѝ кариера стартира в средата на 80-те години на предишния век. Снимала се е допълнително от 80 игрални кино лентата и в сериали, измежду които и "Отчаяни съпруги ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Надпис на вратата на магазин: " Вход единствено с маски! ". Отдолу добавено на ръка: " А с облекла може ли? " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Ще се заплаща единствено осъществена строително-монтажна работа, независимо по отношение на действителните резултати на строителите ", написа в отговора си министър КомитоваТенденциите водят до появяването и разширението на така наречен демографски пустиниТой е първият от своето потомство кралски особи, който се разделя със брачната половинка сиОставката на Желязков обаче няма по какъв начин да бъде призната в моментаКакво откриха учените, вижте:ЦИК също би трябвало да дефинира изискванията и реда за машинно гласуванеКак да понижим риска от сърдечносъдови заболяванияТе настояват, че тормозът идвал от деца, живеещи в център от фамилен типЕкспериментът ще ревизира могат ли такива материали да се употребяват в космосаБлизо 100 хиляди българи не могат да получат документаВръзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек беше следена от близко от медиите преди към 20 години. Двойката даже получи любовния прякор „ Бенифър “Пламъците са обхванали парцел, в който се намира столовата на промишленото предприятиеТова са средства, които ще покачат потреблениетоВячорка: Това не е конференция, а сцена или от Кафка, или от Оруел " Сблъскваме се със обстановка, в която страната си е платила парите, само че язовирите стоят празни ", означи тойСлед обяд с купеста облачност и на обособени места ще превали временен дъжд или слаб снягОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР