Нюйоркско съдебно жури призна актьора Джонатан Майорс за виновен за

...
Нюйоркско съдебно жури призна актьора Джонатан Майорс за виновен за
Коментари Харесай

Джонатан Майорс беше признат за виновен за нападение и тормоз

Нюйоркско правосъдно жури призна артиста Джонатан Майорс за отговорен за нахлуване и тормоз над някогашната му другарка по време на домакински спор, заяви Си Ен Ен.


Майорс, изгряваща звезда, взела участие във франчайза на Дисни " Марвел " и " Крийд III ", беше наказан на 18 декември по едно обвиняване за неразумно нахлуване от трета степен и по едно обвиняване за тормоз като нарушаване, което не е наказателно.

Той беше оневинен по друго обвиняване в нахлуване и едно обвиняване в тормоз с утежняващи условия.

Майорс, който присъстваше в съда, резервира изправено лице, до момента в който се четеше присъдата. Той напусна постройката на съда, без да разяснява пред представителите на медиите.

Прия Чаудри, юрист на Майорс, съобщи, че той " към момента има вяра в процеса и чака с неспокойствие да почисти изцяло името си ".

Малко след новината за присъдата източник, осведомен с въпроса, съобщи пред Си Ен Ен, че студио " Марвел " няма да работи по никакви бъдещи планове с Майорс, който трябваше да се снима в ролята на злодея Канг в идния филм " Отмъстителите: Династията Канг ".

Съдебните заседатели по делото обсъждаха общо към четири часа и половина, преди да стигнат до присъда.

Процесът, почнал на 4 декември, е обвързван с домакински спор през март сред Майорс и някогашната му другарка Грейс Джабари. Майорс е пледирал почтен по обвиняванията в нахлуване и тормоз с утежняващи условия.


По време на заключителните причини предходната седмица прокурорите настояват, че артистът " не се е поколебал да употребява физическо принуждение " против Джабари, когато е хванал дясната ръка на Джабари, усукал е ръката ѝ зад тила ѝ и по-късно е " нанесъл удар " в главата ѝ.

Адвокатът на Майорс удостовери неговата непорочност по време на заключителната си тирада, като назова обвиняванията против него " подправени " и съобщи, че Джабари е била агресор в техния спор.

Майорс не е давал показания по време на процеса, само че е участвал в правосъдната зала в Ню Йорк от самото начало на делото.

Според " Ню Йорк Таймс " на 5 декември Джабари е свидетелствала, че Майорс я е нападнал на задната седалка на автомобила по време на разногласието през март, който съгласно прокурорите се е случил, откакто Джабари е видяла на телефона си сантиментално текстово известие от друга жена.

" Радваме се, че с днешната присъда спечелва справедливостта. Джабари даде обществени и почтени показания, макар че прекарването на тези травматични събития на свидетелската пейка явно беше мъчително ", обявиха юристите на Джабари. " Благодарни сме на правосъдните заседатели и на съдията за вниманието и търпението им, както и на Окръжната прокуратура в Манхатън за усърдната работа и поддръжката. "

След като кариерата на Майорс към този момент е спряна поради правосъдния развой, професионалното му бъдеще в този момент е под въпрос. Актьорът може да бъде наказан на до една година затвор поради присъдата за нахлуване.

Произнасянето на присъдата му е планувано за 6 февруари идната година./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР