Нюкасъл ще трябва да се възползва от шансовете си и

...
Нюкасъл ще трябва да се възползва от шансовете си и
Коментари Харесай

Еди Хау: Искам да играем без никакъв страх срещу Тотнъм

Нюкасъл ще би трябвало да се възползва от възможностите си и да играе без боязън против един от противниците си за класирането в топ 4 във Висшата лига - Тотнъм, при конфликта сред двата отбора в неделя, съобщи мениджърът Еди Хау. Тимът на Нюкасъл заема четвъртото място във краткотрайното нареждане с 56 точки, на три пред петия Тотнъм, който има и мач повече. 

Попитан дали това ще бъде най-важният дуел за сезона на Нюкасъл, Хау съобщи: " Не бих го отрекъл. Извоювахме си право да играем сходни мачове. Да се надяваме, че ще намерим ново гориво, с цел да стигнем до триумфа. Такива срещи са нещото, към което се стремим като експерти. Искаме огромни мачове и желаеме те да значат нещо. Отдадени сме на задачата да се представим по допустимо най-хубавия метод без боязън или ограничавания. Много неща ще зависят от работата ни през седмицата. Моментът е доста значим, а остават единствено девет мача ", добави мениджърът на Нюкасъл. 

За провалянето с 0:3 от Астън Вила, Еди Хау изясни: " Това бе нехарактерно за нас. Показвахме неизменност и вкъщи, и като посетители. Уверен съм, че в неделя ще се представим по-добре, въпреки да знаем, че играем против доста мощен противник. Тренираме добре, а момчетата са съсредоточени и подготвени за това, което ги чака. "  

В състава се завръща Мигел Алмирон, който пропусна четири срещи от шампионата поради травма на бедрото преди да се включи като запаса в мача против Астън Вила през предходната седмица. Еди Хау разяснява, че парагваецът Алмирон, който осъществя 11 гола във Висшата лига през сезона, може да откри място измежду титулярите против Тотнъм. " Доволен съм, че той се завърна на терена, само че след дългото му неявяване, би трябвало да сме търпеливи. Ще вземем най-хубавото решение за него и за тима ", сподели експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР