Нюкасъл продължи с отличното си представяне този сезон като излезе

...
Нюкасъл продължи с отличното си представяне този сезон като излезе
Коментари Харесай

Нюкасъл излезе втора след класика над Лестър, Тотнъм се спас...

Нюкасъл продължи с отличното си показване този сезон като излезе на второ място във краткотрайното класиране на Премиър лийг безапелационна победа с 3:0 Лестър като посетител в дуел от 17-ия кръг. Крис Ууд (3`-д), Мигел Алмирон (7`) и Жоелинтон (32`) взеха решение всичко в интерес на отбора на Еди Хау още до почивката. За Нюкасъл това бе шеста поредна победа в шампионата, а последната и единствена загуба на " свраките " през този сезон въобще бе още в края на август, когато те отстъпиха на Ливърпул. Лестър също бе в добра форма преди паузата поради Световното, откакто завоюва 13 точки в последните си шест мача в шампионата, само че през днешния ден отборът на Брендън Роджърс бе надалеч от този добър темп. Така Нюкасъл изпревари с точка първенеца Манчестър Сити, който в сряда гостува на Лийдс в последния мач от кръга.

Тотнъм навакса закъснение от 0:2, само че взе единствено точка в лондонското дерби с Брентфорд. Мачът от 17-ия кръг на Висшата лига приключи 2:2. Така " шпорите " остават на четвърта позиция с 30 точки, колкото има и третия Нюкасъ, който обаче е с мач по-малко. Брентфорд е девети с 20 т.

Това бе първи мач от първенствотона на Англия след повече от месец пауза поради Световното състезание по футбол в Катар.

РЕЗУЛТАТИ:
Евертън - Уулвс 1:2
Кристъл Палас - Фулъм 0:3
Саутхемптън - Брайтън 1:3
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР