Нюкасъл е в четвъртия кръг на ФА Къп след драма

...
Нюкасъл е в четвъртия кръг на ФА Къп след драма
Коментари Харесай

Нюкасъл е в четвъртия кръг на ФА Къп след драма срещу Блекбърн

Нюкасъл е в четвъртия кръг на ФА Къп след драма против Блекбърн
Отборът на Нюкасъл реализира трагичен триумф след продължения в реванша от четвъртия кръг на ФА Къп против Блекбърн. Първата против сред двата състава на,,Сейнт Джеймсис Парк “ приключи при тъждество 1:1, а реваншът още веднъж не излъчи победител след 2:2 в постоянното време.,,Свраките “ започнаха вихрено втория мач и откриха резултата в първата минута след гол на Шон Лонгстаф.

В 22-та възпитаниците на Рафаел Бенитес повишиха задатъка си след точната намеса на Калъм Робъртс, само че домакините съумяха да изравнят още до почивката. Головете означиха първо Адам Армстронг в 33-та минута и Дара Ленихан в последната на постоянното време. През второто полувреме на паднаха нови попадения и по този начин се стигна до продължения. В тях отборът от Висшата лига сподели по-добра игра и осъществя по един гол в края на първото и началото на второто продължение. Автори на попаденията станаха Хоселу и Айосе Перес.

Така Нюкасъл се класира за четвъртия кръг на ФА Къп, където ще срещне Уотфорд, а идващият дуел за,,свраките “ в Премиършип е вкъщи против новака Кардиф. В други реванши Шефилд Уензди победи като посетител Лутън с 1:0, а Шросбъри изхвърли Стоук след триумф с 3:2 на открито. В идната фаза Уензди играе с Уулвърхемптън, а Шросбъри е противник на Челси. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР