НЮ ЙОРК (АП) — Тъй като някои от най-големите икономики

...
НЮ ЙОРК (АП) — Тъй като някои от най-големите икономики
Коментари Харесай

Рецесията удари някои от водещите икономики в света. САЩ продължават да се противопоставят на очакванията

НЮ ЙОРК (АП) — Тъй като някои от най-големите стопански системи в света изпадат в криза, Съединените щати не престават да се борят.

Както Япония, по този начин и Обединеното кралство обявиха в четвъртък, че стопанските системи им евентуално са отслабнали през последните три месеца на 2023 година За всяка от тях това ще бъде второто следващо тримесечие, което се е случило, което дава отговор на общото определение за криза.

Въпреки това в Съединените щати стопанската система напредна през четвъртото тримесечие на предходната година за шесто следващо тримесечие на напредък. Невероятни са доста прогнози от предходната година, че рецесията наподобява неизбежна заради високите лихвени проценти, предопределени да забавят стопанската система и инфлацията.

Отдайте огромна част от заема на семействата в Съединени американски щати, които не престават да харчат със солидни темпове макар многото провокации. Техните разноски съставляват по-голямата част от стопанската система на Съединени американски щати. Правителствените тласъци помогнаха на семействата да устоят на началн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР