НЮ ЙОРК (АП) — Проповедник от Бруклин, свързан с кмета

...
НЮ ЙОРК (АП) — Проповедник от Бруклин, свързан с кмета
Коментари Харесай

Проповедник от Бруклин отива на съд по обвинения в измама Прокурорите казват, че е подхранвал охолен начин на живот

НЮ ЙОРК (АП) — Проповедник от Бруклин, обвързван с кмета на Ню Йорк Ерик Адамс, ще бъде изправен пред съда в понеделник във федералния съд на Манхатън по обвинявания че е ограбил пенсионните спестявания на енориаш и се е опитал да изнуди предприемач, с цел да подхранва охолния си метод на живот.

Ламор Милър-Уайтхед, 47, свещеник, карал Ролс Ройс, е изправен пред началото на избора на жури две години след огромното жури повдигна обвинявания против него, в това число телесна машинация, опит за телена машинация, опит за изнудване и предоставяне на погрешни показания пред федерални правоприлагащи чиновници.

Прокурорите споделят, че той е ограбил спестяванията на енориаш и е измамил предприемач с погрешни изказвания, че могат употребява връзките си с управляващите в Ню Йорк, в това число Адамс, с цел да завоюва милиони долари. Милър-Уайтхед пледира почтен.

Милър-Уайтхед е на независимост против гаранция от 500 000 $ от ареста му, който пристигна единствено месеци откакто стана жертва на грабеж, когато от него бяха открадн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР