НЮ ЙОРК (АП) — Макензи Уийгър записа първия си хеттрик

...
НЮ ЙОРК (АП) — Макензи Уийгър записа първия си хеттрик
Коментари Харесай

Уийгър записа първи хеттрик в кариерата си, Флеймс поведе Айлъндърс с 5-2

НЮ ЙОРК (АП) — Макензи Уийгър записа първия си хеттрик в кариерата си и поведе Калгари Флеймс до победа с 5-2 против Ню Йорк Айлъндърс на Събота.

Джонатан Хюбердо и Блейк Коулман също означиха, с цел да оказват помощ на Калгари да удължи своята серия от най-високи победи за сезона до четири мача. Джейкъб Маркстрьом приключи с 35 спасявания и също по този начин записва асистенция в третия мач от четири мача, с цел да стартира втората половина на сезона след паузата на NHL All Stars.

Семьон Варламов направи 19 спасявания в 600-ото си присъединяване в НХЛ, само че късата поредност от две победи на островитяните беше прекратена. Брок Нелсън и Жан-Габриел Паго вкараха Ню Йорк.

Уийгър откри резултата с мек изстрел с китката от десния кръг за лице, който мина около блокиралото на Варламов в 3:47 на първия интервал.

30-годишният бранител вкара втория си гол за вечерта, с цел да даде преднина на Калгари с 3-0 при 15:16 на втория интервал. Островитяните изгубиха следите на Weegar и той взриви неосп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР