НЮ ЙОРК (AP) — Близо три години след като бунтовниците

...
НЮ ЙОРК (AP) — Близо три години след като бунтовниците
Коментари Харесай

Тъй като предпазните огради на социалните медии избледняват и AI дълбоките фалшификации стават мейнстрийм, експертите предупреждават за въздействие върху изборите

НЮ ЙОРК (AP) — Близо три години откакто бунтовниците щурмуваха Капитолия на Съединени американски щати, подправените теории за интрига при изборите, които доведоха до насилствената офанзива, остават в действие преобладаващо в обществените медии и кабелните вести: куфари, цялостни с бюлетини, изхвърляне на бюлетини късно вечерта, гласоподаване на мъртви хора.

Експертите предизвестяват, че евентуално ще бъде по-лошо на идните президентски избори. Предпазните ограничения, които се пробваха да противодействат на подправените изказвания последния път, ерозират, до момента в който инструментите и системите, които ги основават и популяризират, стават все по-силни.

Много американци, подбуждани от някогашния президент Доналд Тръмп, продължиха да прокара неподкрепената концепция, че на изборите в Съединени американски щати не може да се има вяра. Мнозинството от републиканците (57%) считат, че демократът Джо Байдън не е законно определен за президент.

Междувременно инструментите за генеративен изкуствен интелект направиха надалеч по-евтино и по-лесно публикувани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР