НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп загуби последния

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп загуби последния
Коментари Харесай

Съдия критикува експертния свидетел на Тръмп, тъй като той отново отказва да заведе дело за измама

НЮ ЙОРК (AP) — Бившият президент Доналд Тръмп загуби последния си опит за преустановяване на делото за бизнес машинация, против което е изправен в Ню Йорк по време на акцията си да си върне Белия дом.

Съдия Артър Енгорон издаде документално решение в понеделник, отхвърлящо последното искане на републиканеца за присъда в негова изгода по дело, заведено от основния прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс.

И като направи това, съдията отхвърли достоверността на един от експертните очевидци на Тръмп по време на процеса, професор, който свидетелства, че не вижда машинация във финансовите доклади на някогашния президент.

Процесът е концентриран върху обвинявания Тръмп и други чиновници на компанията преувеличиха благосъстоянието му и завишиха цената на активите му, с цел да обезпечат заеми и да сключат бизнес покупко-продажби.

В решението от три страници Engoron написа, че „ най-очевидният “ минус на аргумента на Тръмп е да приемем, че показанията, предоставени от Ели Бартов, професор по счетоводство в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР