НЮ ЙОРК (AP) — Бившият представител на САЩ Джордж Сантос

...
НЮ ЙОРК (AP) — Бившият представител на САЩ Джордж Сантос
Коментари Харесай

Джордж Сантос съди водещия на късно вечерта Джими Кимел, че го е подмамил да прави видеоклипове, за да му се присмива

НЮ ЙОРК (AP) — Бившият представител на Съединени американски щати Джордж Сантос твърди в правосъдно дело, заведено в събота в Ню Йорк, че водещ на късно вечерта Джими Кимъл го измами да направи видеоклипове в приложението Cameo, които бяха употребявани за присмиване на опозорения народен представител в шоуто.

Искът, заведен в американския областен съд за южния окръг на Ню Йорк, включва имената на Кимел, ABC и Walt Disney Co. като ответници. Представител на Disney е посочен като медиен контакт за Jimmy Kimmel Live! шоуто не отговори незабавно на имейл от Асошиейтед прес с искане за коментар.

Сантос, републиканец от Ню Йорк, който беше изключен от Камарата на представителите предходната година, съди за хипотетично нарушение на авторски права, лъжливо подбудителство, нарушаване на контракт и безпричинно обогатяване.

Кимел се е показал неправилно, с цел да накара Сантос да сътвори персонализирани видеоклипове, „ като се възползват от и осмиват “ неговата „ отзивчива персона “, се твърди в делото.

Чрез Cameo, Santos п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР