НЮ ЙОРК (АП) — Адвокатите, участващи в процеса за граждански

...
НЮ ЙОРК (АП) — Адвокатите, участващи в процеса за граждански
Коментари Харесай

Адвокатите казват на съдията за граждански измами на Тръмп, че нямат подробности относно съобщените разговори на свидетеля за лъжесвидетелстване

НЮ ЙОРК (АП) — Адвокатите, участващи в процеса за цивилен измами на Доналд Тръмп, споделиха на съдията в сряда, че нямат информация за шерване по отношение на основен очевидец Съобщава се, че договаря да се признае за отговорен в лъжесвидетелстване във връзка със свидетелските си показания по делото.

Съдия Артър Енгорон изиска от щатските юристи и юристи на отбраната да му дават писма до сряда, „ с детайлности за всичко, което знаете “ за обстановката, включваща Алън Уайселбърг, някогашен дълготраен финансов началник в компанията на Тръмп, организацията Тръмп.

Ню Йорк Таймс заяви предходната седмица, че Уайселбърг договаря с офиса на окръжната прокуратура в Манхатън да се признае за отговорен в лъжесвидетелстване и „ да признае, че той излъга на свидетелската пейка “, когато даде показания на процеса за гражданска машинация през октомври. The Times цитира „ хора с знания по въпроса “.

Двама души, осведомени с въпроса, които не са били упълномощени да приказват обществено за това и са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР