НЮ ОРЛИАНС (AP) — Карнавалния сезон 2024 навлезе в последните

...
НЮ ОРЛИАНС (AP) — Карнавалния сезон 2024 навлезе в последните
Коментари Харесай

Марди Гра идва. Ето какво трябва да знаете за парадите и партитата в Ню Орлиънс

НЮ ОРЛИАНС (AP) — Карнавалния сезон 2024 навлезе в последните си дни в Ню Орлиънс в петък, когато вървеше церемониал на „ страхотни дами и мъже, които ги поддържат “ тесните улички на остарелия френски квартал, раздаващи ръчно декорирани сутиени.

Крупата на „ Bosom Buddies & Breast Friends “ е един от по-малките клубове, които процъфтяват през последните години, до момента в който продължаващото седмици преди Великия пост баш в Ню Орлиънс се разви. По-традиционни паради - по-големи събития с десетки маскирани ездачи на цветни плувки - се търкалят из града в петък вечер и през целия четиридневен завършек на празника. Mardi Gras, или Дебелият вторник, бележи кулминационната точка на празненството и празникът ще бъде в целия град, с костюмирани веселяци, задръстващи Квартала и паради, продължаващи от горната част на града до центъра с други събития в предградията.

Общности в други елементи на Луизиана и крайбрежието на Персийския залив също честват. Мобил, Алабама, претендира за най-старите празници на Марди Гра в н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР