Нямаше как и всички пет ключови комисии в общината да

...
Нямаше как и всички пет ключови комисии в общината да
Коментари Харесай

Ваня Григорова: ПП-ДБ искаха всичко и затова не получиха нищо

Нямаше по какъв начин и всички пет основни комисии в общината да бъдат на ПП-ДБ. Искаха всичко и по тази причина не получиха нищо.

Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия общинският консултант Ваня Григорова.

" От 12:30 до 18:00 часа текат диалози, в които ПП-ДБ-СС, както три месеца блокираха работата на СОС с настояването си техен да бъде ръководителят. Така и през това време упорстваха 5-те комисии, които трябваше да вземат да бъдат всички основни комисии, на което всички останали споделиха " айде, стига толкоз ", уточни Григорова.

Трябва да има някакъв надзор. И ръководителят на СОС не трябваше да бъде от ПП-ДБ, сподели Григорова.

Позицията на " Позитано " е лицемерна. Когато се стигна до блокаж точно Нинова предложи най-възрастнит общински консултант да оглави общинския консултант, а това е точно Грета Григорова, която е от ПП-ДБ. Опасявам се, че има ревнивост към господин Таков. Някой се притеснява за председателското си място, разяснява Григорова.

Някой се усеща толкоз нерешителен на председателското си място, че се пази даже от невъзможни други възможности, сподели Ваня Григорова.

Тя уточни още, че до 19 февруари е трябвало да бъде признат на Столична община. Сега ще се стигне до забавяне с още две седмици, уточни тя.

" Очевидно е, че има ревнивост и някой се тормози за председателското си място в партията, и в този смисъл е добре да отстреля всеки, който може да бъде привидян като опция ", уточни Ваня Григорова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР