Нямаше как да не я снимам! Това заяви за Plovdiv24.bg

...
Нямаше как да не я снимам! Това заяви за Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Как да не я снимам тази опашка?

Нямаше по какъв начин да не я фотографирам! Това съобщи за Plovdiv24.bg пловдивчанин, който е станал очевидец на нетипична панорама по Главната в града под тепетата преди дни.

Поводът – тези дни преди една година Orange Center откри третия си обект в Пловдив, който се намира на ул. „ Княз Александър I “ № 31.

Магазинът е ситуиран върху 520 кв. метра повърхност, на две равнища, които са свързани с атриум – истинска апаратура, ситуирана в сърцето на обекта. Тя съставлява 525 ръчно направени птички, като единствено една от тях е бяла лястовица. Изработката е на пловдивския създател Васил Маевски.

Orange Center e първата по рода си верига от магазини, която предлага на едно място книги, музикални- и видеопродукти, писалищен материали и артикули за офиса.

Голямата комерсиална повърхност на магазинa, съчетана с микса и концепцията “Books, Music, Stationery “ трансформират веригата в неповторимо за България комерсиално начинание, интегриращо модерния дух и просвета на обществото. Изборът от артикули е извънредно богат, а мястото е необикновено и привлекателно за хора от всички възрасти.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР