Нямаме никакво намерение, ако успеем да съставим правителство, да продължаваме

...
Нямаме никакво намерение, ако успеем да съставим правителство, да продължаваме
Коментари Харесай

Нинова след срещата при Радев: Нямаме никакво намерение да продължаваме политиките на служебния кабинет

" Нямаме никакво желание, в случай че успеем да съставим държавно управление, да продължаваме политиките на служебния кабинет. Ние имаме доста рецензии към тях ". Това съобщи провалената председателка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на излизане от постройката на президентството, където получи, от името на " Българска социалистическа партия за България " третия мандат за сформиране на държавното управление от президента.
 
" Имаме проект от четири стъпки. Днес ще решим по кое време ще свикаме Националния съвет - тази седмица ще е - от който ще желаеме мандат. Ще желаеме мандат да преговаряме с всички. След това ще поканим на лидерска среща ръководителите на другите партии, на която ще изясним желаеме ли да имаме държавно управление. Ако отговорът е позитивен, започваме да работим за сформиране на кабинет ", изясни Нинова.
 
Тя съобщи, че съгласно нея има късмет за сформиране на държавно управление с третия мандат. " Има неща, които незабавно би трябвало да се свършат и това може да ни сплоти ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия. 
 
Експертен или политически ще е възможният кабинет - зависи от срещата на водачите, сподели още Корнелия Нинова.
 
" Ако се види на лидерската среща, че няма единодушие, ще върнем мандата ", добави тя. Президентът сложи въпроса в границите на сегашния парламент да се одобряват някои значими закони, разкри водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР