Нямам търпение да се срещнем на 18 юли в НДК,

...
Нямам търпение да се срещнем на 18 юли в НДК,
Коментари Харесай

Майкъл Болтън към българската публика: „Нямам търпение да се срещнем”

" Нямам самообладание да се срещнем на 18 юли в НДК ", споделя Майкъл Болтън в специфична видео покана, отправена към българската аудитория. Концертът на Болтън през юли е ужасно начало на лятото, уверени са от Национален замък на културата, които са уредници на събитието. Малко повече от месец до оповестената дата VIP билетите са изцяло изчерпани.Предстоящият концерт на една от огромните американски музикални звезди ще се случи 10 години след последната му аудиенция в България и е част от международното турне на артиста. Преди срещата си с българската аудитория, Болтън ще пее в Ню Йорк, Испания, Португалия и Германия.
В края на месец май Болтън се качи на една сцена дружно с Националния симфоничен оркестър в Kennedy Center. Това бе и първото по рода музикално шоу, което звездата прави.
" Повече от 30 години извършвам знаковите си балади, само че като че ли нещо се случва, когато съм в компанията на симфоничен оркестър ", споделя Болтън.

По думите му на сцената е усетил различен тип поток от сила, а всяка от песните го е въвлякла в разнообразни прочувствени измерения. Концертът се е трансформирал в незабравимо прекарване както за самия Болтън, по този начин и за цялата аудитория.

Точно толкоз трогателен се чака да бъде и концертът му на 18 юли в зала 1.

Билети за концерта на Майкъл Болтън можете да закупите от касите на Билетен център - НДК и онлайн на tickets.ndk.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР