Нямам нищо общо с арендаторите от село Антон. Това заяви

...
Нямам нищо общо с арендаторите от село Антон. Това заяви
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Нямам нищо общо с арендаторите от село Антон

Нямам нищо общо с арендаторите от село Антон. Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков и прикани да не се спекулира с измислици, които целят уронване на достолепието и престижа му и този на Министерство на вътрешните работи.

" Твърде рано е да се каже дали има чадър върху двамата братя, които се проверяват за ликвидиране. В околните дни евентуално ще изясним и този въпрос, само че по арогантното им държание в обитаемото място, в това число в Пирдоп, в това число в полицейското ръководство, може да допускаме, че тези лица като че да имат самочувствие на покровителствани. Дали това ще се оправдае като съмнение, зависи от нашите бъдещи дейности ", сподели вътрешният министър.
Рашков и Гешев приказват едно и също за криповалута за милиарди - не е изземвана
В хода на профилирана интервенция „ ПРАТКА/ВИРУС “ през 2017 година не са изземвани никакви криптовалути. Това излиза наяве от...
Прочети повече
Той напомни, че в село Антон са изпратени освен полицейски сили, а от Агенцията по приходите и организацията по храните, тъй като ще се ревизира напълно бизнеса на арестуваните.

Вътрешният министър сподели, че от 2018 година няма диря от официализиране на финансовата активност на компанията, която са имали, а е известно, че са имали наета работна ръка, единият от които е станал жертва на посягане.

" Ръководството на Министерство на вътрешните работи е взело решение да подхваща огромни дейности в цялата страна против хора, които обявяват себе си като причинители на закононарушения и тероризират локални поданици ", безапелационен бе Рашков.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР