Нямам никакво лично отношение към Делян Добрев. Говорим за една

...
Нямам никакво лично отношение към Делян Добрев. Говорим за една
Коментари Харесай

Йончева обвини Добрев в профанизиране на темата

" Нямам никакво персонално отношение към Делян Добрев. Говорим за една скица от роднински и другарски назначения в Община Хасково- по този начин нареченият " Кумгейт ". Този кръг е усвоявал, по много забавен метод, големи запаси. И това не е мой, а наш проблем ", разяснява пред БТВ националният представител и представител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева.

" Фактите, които изнасяме, са против схемата " Добрев " в Община Хасково. И в случай че тази скица продължава, било със остарели или нови компании, господин Добрев, би трябвало да каже защо става дума. Ако той има подозрения за нови корупционни схеми, е задължен да ги оповести ", изясни тя.

" Добрев се пробва да профанизира тематиката. Да отвлече вниманието, вместо да отговори на напълно съответни въпроси, които му зададохме, и на обстоятелствата. Те са дадени на прокуратурата ", сподели Йончева.

На обвиняването на Добрев, че е работила за службите, Елена Йончева съобщи, че той е задължен да оповести българските служби, в случай че има сходна информация. " Въпросът обаче е към премиера - проверяват ли българските служби господин Добрев ", коментир тя.

" Нито по време на акцията за парламентарните избори, нито след нея, съм била в постройките, които уточни Делян Добрев ", добави Йончева.

Тя желае да разбере по какъв начин всичките компании, свързани със зетя на господин Добрев, са спечелили поръчки за 50 млн.лв през последните 2 години в община Хасково. Според нея, корупцията в България е средата, в която живеем. Всички поръчки са нагласени и хората не имат вяра в никаква правдивост. " Вече 9 години това е метод на ръководство ", изясни Йончева. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР