„Нямам касателство с енергийните проекти, но имам политическо битие и

...
„Нямам касателство с енергийните проекти, но имам политическо битие и
Коментари Харесай

Караджов: Няма икономически смисъл в АЕЦ „Белене“

„ Нямам касателство с енергийните планове, само че имам политическо съществуване и преди да седна в този стол, и моята систематична дясна позиция постоянно е била, че стопански смисъл от градежа на АЕЦ „ Белене “ няма никакъв. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ по бТВ вицепремиерът и районен министър Гроздан Караджов.

Темата с реализирането на плана „ Белене “ стана мотив за напрежение в ръководещата коалиция. Българска социалистическа партия продължава да упорства за реализирането на този планове.

Според Караджов не може да се приказва за пропукване на обединението.

Относно изказванието, че поддържката на автомагистрала „ Струма “ ще нарастне с 2 млн. лева министърът разгласи, че в действителност тя ще поевтинее с 1 млн. лева След безпределно анексиране на контракта за поддържа за 2021 година крайната сума е било 46 млн. лева, в този момент е разгласен таван от 45 млн. лева, посочи той.

За свадите към промяната на управлението на „ Автомагистрали “ и обвиняването че „ задкулисието се завръща “ Караджов сподели: „ задкулисието си е било вътре и се наложи аз да го отстраня “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР