Няма значение как сте избрали да отпразнувате Коледа и Нова

...
Няма значение как сте избрали да отпразнувате Коледа и Нова
Коментари Харесай

2 зодии, които умеят да предизвикват драми по време на празниците

Няма значение по какъв начин сте избрали да отпразнувате Коледа и Нова година, то в случай че в компанията ви участват представители на някои от тези две зодии, свадите са обезпечени. Тези зодии обичат да драматизират повече от естественото. Те постоянно ще намерят защо да се заядат с околните си и от какво да се оплачат. Обичат да влизат в спор и го вършат напълно добре.
Ето кои са зодиите, които ще провокират драми по време на празниците: Овен
Овните са измежду първите, способни да внесат ужас в другояче спокойната и задушевна празнична конюнктура. Обикновено Овните са много симпатични персони. Настроението им не е за подценяване, само че има моменти, в които вършат непотребни мнения. Един подобен миг следва да бъдат наближаващите празнични дни.

Много е евентуално да се пошегуват за непозната сметка или да създадат коментар, който да засегне човек от компанията. Най-неприятното е, че нямат никакви планове да се извиняват за казаното или стореното. Дори представителите на зодията да са осъзнали грешката си, няма да се опитат да я поправят. За тях по-лесният метод е да изоставен компанията и да се отдръпват в личните си палати.
Водолей
Тези хора не се причисляват към конфликтните персони, само че пък за сметка на това са в подготвеност да водят диспути на най-разнообразна тема. Когато са в по-голяма компания, те избират да не си губят времето в празни приказки. За тях е значимо диалозите да са дълбоки и да обгръщат световни тематики.

Ако са решили да показват разсъдък и грамотност, те няма да се откажат и да прекратят диалога, който виждат че прераства в спор. Ще се опитат да изложат всевъзможни доказателства, с цел да защитят тезата си. Едва ли някой ще се опита да ги прекъсне, само че пък е доста евентуално гостите да стартират да се отдръпват един по един от трапезата, до момента в който най-после разгорещеният в диалози Водолей не остане самичък.

Най-общо казано, това са двете зодии, които нямат нищо срещу да скапват задружната атмосфера, било то и по време на празничните дни!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР