Няма защо да ме питате дали има политическо вмешателство в

...
Няма защо да ме питате дали има политическо вмешателство в
Коментари Харесай

Петър Москов : Аз бях поръчан на прокуратурата от ДПС със съгласието на ГЕРБ

Няма за какво да ме питате дали има политическо вмешателство в прокуратурата, тъй като знам, че има. Аз персонално бях поръчан на прокуратурата от. Това се случи със единодушието на. Това разобличаване направи някогашният здравен министър и ръководител на партия КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният доктор Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ В персонален проект това е тежко, тъй като не поисквам на никой да изяснява на детето си всяка вечер дали е нарушител. По-важното е то какъв сюжет беше реализатор българската прокуратура. Ние бяхме хората, които твърдяха, че работата на десницата не е да изяснява за какво не може да свърши нещо, а да намира съдружници и болшинство, с цел да реализира задачите си. Точно противоположното беше задачата на – да извади десницата от дневния ред на обществото. Резултатът отпреди седем година е една все по-оредяваща група, от другата страна имаме с единствен вероятен сътрудник – и сме в блатото “, уточни той.

„ Докато играеха шах, другите играеха художествена гимнастика. Когато не мърдаме на на никое място единствените печеливши са тези, на които е преференциално статуквото, а ние не мърдаме от 6-7 години “, означи Москов.

Според него би трябвало да се изкорени източникът на политическа корупция. „ не са почтени. Центърът на всичко това обаче е, оттова се получаваха поръчките. Резултатът е, че през днешния ден сме в това блокирано състояние, от което мъчно виждам излаз “, сподели водачът на партия КОД  КОД Консервативно обединяване на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин водач е някогашният.

„ Ако господин Гешев е решил да проговори, той би трябвало да удари тежко централата на политическата корупция –, да отреже пипалата на въздействие и да удари алената олигархия, която унищожава обществото ни. Трябва да прекъсне каналите на корупционното съветско въздействие в България, само че не отстранявайки готвачи в съветското посолство, а удряйки българските им ибрикчии. Тогава може да получи почитание “, акцентира Петър Москов  Петър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 година в София. Петър Москов приключва.

Според него казусът „ Барселонагейт “ е нелепост и основният прокурор го знае.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР