„Няма такива обстоятелства и никога няма да има”, казва Путин

...
„Няма такива обстоятелства и никога няма да има”, казва Путин
Коментари Харесай

Путин: Никога няма да върнем Крим на Украйна

„ Няма такива условия и в никакъв случай няма да има”, споделя Путин в новия двучасов документален филм „ Путин”. Той е оповестен в профила на прокремълския ефирен водещ Дмитрий Кисельов, съобщи AFP.

Анексирането на полуострова през 2014 докара до наказания на Европейски Съюз и Съединени американски щати против Москва, които са част от най-сериозната рецесия в връзките със Запада след края на Студената война.

„ Путин” е дело на журналиста Андрей Кондрашов, който е представител на предизборната акция на президента. Той включва изявленията с редица съдружници на съветския водач сред които – някогашният немски канцлер Герхард Шрьодер и приятелят от детинство челист Сергей Ролдугин.

Потайният основен изпълнителен шеф на колоса „ Роснефт” Игор Сечин споделя, че е работил под управлението на Путин в друго качество съвсем 30 години и президентът е „ доста деликатен човек”.

„ Честно казано, не зная да е правил и една неточност през всичките тези години”, споделя Сечин в един от редките си обществени мнения.

Във кино лентата Путин приказва за всичко – от фамилията и детството до любовта и щастието и споделя, че може да прости. „ Но не всичко”, прибавя бързо президентът и прецизира, че не може да елементарни изменничество.
Очаква се Путин да получи към 70 % от гласовете при изборна интензивност от над 60 на 100, съгласно държавни социологически допитвания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР