Всяка коалиция или некоалиция има кухня, в която се работи.

...
Всяка коалиция или некоалиция има кухня, в която се работи.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Перник: Разбрах, че финансират в YouTube колажи на мен и Пеевски. Да внимават много!

" Всяка коалиция или некоалиция има кухня, в която се работи. Разбрах, че финансират в YouTube колажи на мен и Пеевски. Да внимават доста! Защото и аз мога да стартира да приказвам и да демонстрирам! "

Това разгласи пред симпатизанти в Перник водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той напомни, че не се вижда опасността " в другите партии, крайнодесни и проруски, тези закани пълзят в цяла Европа! "

" Забравиха ли Политическа партия, че без мен и ГЕРБ Асен Василев нямаше да е финансов министър? Иванов и Атанасов не бяха съгласни с номинацията му ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Говорят, че Главчев и служебното държавно управление било на ГЕРБ. Искам да попитам щеше ли Главчев да е длъжностен министър председател, в случай че не бяхме трансформирали всички дружно Конституцията? Днес приказват за парите от пенсиите?! Бюджетът за пенсии няма нищо общо с държавния бюджет, той е в Национален осигурителен институт! Пенсиите се усилиха със заеми, които взехме - аз нося отговорност за моите дейности ", бе безапелационен Борисов.
 Снимка Българска телеграфна агенция

Според него " в енергетиката, в обществената сфера, в защитата и в доста други сфери, всичко сме правили дружно с сътрудниците от ПП-ДБ и Движение за права и свободи ".

" Основните ни съперници знаят доста добре какво е финансовото положение на страната, през септември някой би трябвало да скалъпи бюджета за идната година. От Плана за възобновяване и устойчивост няма нищо, а европейските страни от дълго време си взеха всичко! ", сподели още водачът на ГЕРБ.

И приключи:

" Убеден съм, че ГЕРБ ще има добър резултат на 9 юни. Във всичките тежки условия, стопански и геополитически, би трябвало ли да оставим България без държавно управление? Нека политическият звук бъде за това какво по-добро може да се направи. "



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР