"Няма такава религия като "уагабунга"! Това е измислица. Музикантът Стоян

...
"Няма такава религия като "уагабунга"! Това е измислица. Музикантът Стоян
Коментари Харесай

ЯЯ си измислил религията уагабунга

"Няма такава вяра като "уагабунга "! Това е небивалица. Музикантът Стоян Роянов-ЯЯ писа музика за едно наше зрелище "История за чайка и тайфа котараци " в куклен спектакъл „ Пук “ и там се загатваше тази дума. Но е радостно, че Стоян е решил по този начин да се измайтапи в „ Биг брат ".

Това споделят в един глас сътрудници на музиканта, които се кефят на представянето на Роянов в "Биг брат ". Според тях той е един от сигурните финалисти, написа в. "България през днешния ден ".

"Винаги е бил малко откачен, само че този път напряко ги заби ", със смях споделят сътрудниците от кукления спектакъл за музиканта. Веднага откакто влезе в къщата, ЯЯ откри душата си пред Големия брат и му изповяда съкровените си спиритуални търсения, които намират покой в религията "уагабунга " и "ла мигра хармония ".

"Уагабунга ", по думите на Стоян, е вяра, която произлиза от Африка, минава през Испания, стига до Америка и се връща в България. Според възбраните на вероизповеданието неговите почитатели нямат право да допират дами за флирт, само че канадската битка с представител на другия пол е изцяло позволена. Музикантът разясни, че това е "ла мигра хармония " и в страната ни има цели двама-трима души, които споделят тази религиозна концепция. Самият Стоян е получил просветлението към "уагабунга ", до момента в който е бил в Родопите. Мистериозната вяра донесе доста кавги на участника в играта, защото ЯЯ саботираше задачите на съквартирантите и това им носеше понижение на процентите за храна и цигари вътре. "Отивай си бе, откажи се от присъединяване, като нито можеш да предлагаш, нито да докосваш жена ", ядосана му бе Жени Калканджиева. Тя обаче бе първата, която си потегли от играта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР