Няма такъв бизнес, такова държавно предприятие, като Балкански поток, което

...
Няма такъв бизнес, такова държавно предприятие, като Балкански поток, което
Коментари Харесай

Борисов: Ако ПП-ДБ искат – да спрат Балкански поток, така ще облагодетелстват Гърция

" Няма подобен бизнес, такова държавно дружество, като " Балкански поток ", което да носи толкоз пари на българите – 1,309 милиарда облага чиста. Ако сътрудниците (от ПП-ДБ – б. р.) желаят и смятат, че в него има нещо неприятно и би трябвало да предадат ползите на България в интерес на Гърция, може още през днешния ден да внесат решение и да спрат " Балкански поток ". "

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

Очаква се депутатите да обсъдят импортирания от ПП-ДБ план на решение за основаване на краткотрайна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на изчезналия стратегически документ " Пътна карта за реализация на плана за уголемение на газопреносната система на Република България ", както и изясняване на събитията по реализацията на плана " Турски поток " на българска територия. Борисов сподели, че ГЕРБ-СДС ще поддържат основаването на комисията.

Бойко Борисов насочи непосредствено запитване към депутатите на ПП-ДБ с ангажимента, че в случай че желаят да спрат " Балкански поток ", ГЕРБ ще ги поддържа. Това обаче ще е национално изменничество, безапелационен бе Борисов.

Щом ще работим за ползите на други страни, най-малко да е ясно, че работим за ползите на непознати страни, добави Борисов и направи уточнението: " Понятие „ Турски поток “ на територията на България няма. "

Той заяви, че към днешна дата от Солун през Петрич сред 8 и 10 млн. съветски газ влизат в България.

Колкото и да не им се желае на сътрудниците, единствено съветска молекула има в нашите тръби, добави Борисов.

На въпрос за идното първо четене на измененията в Закона за хазарта, които плануват възбрана на рекламите на хазартни игри, Борисов сподели, че „ има време “.

Стига с тази Антикорупционна комисия! Готови сме още на следващия ден да гледаме разпоредбите, добави водачът на ГЕРБ на различен въпрос.

Според късата информация, която Борисов показа пред публицистите, за последните 9 месеца 150 пъти се е виждал с ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

От 270 дни държавно управление 150 пъти сме се виждали трите партии - ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи, сподели Борисов, отговаряйки на апела на Кирил Петков ГЕРБ и Движение за права и свободи да кажат, че са „ неофициалната коалиция ”.

Борисов съобщи, че нито се срами от ПП-ДБ, нито от Христо Иванов и не се разграничава от него.

Конституцията е добра и новото служебно държавно управление ще бъде определено по същия метод както и остарялото - единствено че не от президента, а от служебния министър председател Главчев.

Бойко Борисов заяви, че ГЕРБ са безусловно подготвени за избори. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР