Няма спор, че големият йоркширски пудинг е една от най-добрите

...
Няма спор, че големият йоркширски пудинг е една от най-добрите
Коментари Харесай

Ученичка изпраща на директора нахална жалба за коледната вечеря - и получава удивителен отговор

Няма спор, че огромният йоркширски пудинг е една от най-хубавите елементи на коледната вечеря - и една ученичка не беше впечатлена, когато го нямаше на коледната вечеря в учебно заведение - и по този начин тя реши да направи нещо по въпроса.

11-годишната Скай Тейлър с неспокойствие очакваше да седне с другари за празничен обяд в началното си учебно заведение, само че беше ужасена да види, че на празничната й вечеря липсва обичаната й част, която тя разказа като „ храната на боговете ". Тогава тя реши да вземе нещата в свои ръце и да осведоми учебния шеф за „ жестокото и безчувствено “ тестване с писмо – и отговорът беше ослепителен.

Пирът включваше пуйка и всевъзможен тип гарнитури, в това число салами, зеленчуци и сос, само че не йорки. За да добави засегнатост към пострадване, тя видя златните деликатеси в чиниите на учителите си.

В писмото на Скай, което тя изпрати по имейл до учителя благодарение на майка си, ученичката от шест клас споделя, че е смутена от това, което мисли беше огромна неправда. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР