Няма шуробаджанащина в Хасково, това е опорна точка на опонентите

...
Няма шуробаджанащина в Хасково, това е опорна точка на опонентите
Коментари Харесай

Цветанов: Шуробаджанащината в Хасково е опорна точка, да поздравим Делян Добрев

Няма шуробаджанащина в Хасково, това е опорна точка на съперниците на ГЕРБ, изясни ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в събота в отговор на журналистически въпрос. Той отбрани депутата Делян Добрев и отхвърли да разяснява всъщност свадите в града.

" ГЕРБ има 15 общински съветници в Хасково, а Българска социалистическа партия трима – направете сметка кой къде се намира в политически проект в града и за какво е тази нервност “, сподели Цветанов, който е на посещаване във Варна. Не се рабра какво общо има броят на общинарите със същината на абсурда.

Напрежението в града ескалира по-рано през седмицата, когато локалната партийна конструкция на ГЕРБ смъкна доверието си от кмета Добри Беливанов, повдигнат и определен от партията. В разгара на абсурда се разбра, че някогашният стопански министър в кабинета Борисов I е кадрувал в общината, назначавайки своя братовчедка, неин брачен партньор, собствен кумец и негови близки съученици.

В четвъртък Добрев удостовери, че е изискал назначението на зам.-кметовете на Хасково Милена Трендафилова и Евгени Консулов. Той даже назова роднинско-приятелския си кръг " дрийм тийм ".

Цветан Цветанов избра да приказва за Българска социалистическа партия и изкара тезата, че постоянно, когато социалистите са имали опция да вършат политика в Хасково, са се проваляли. На въпрос за какво тогава от ГЕРБ са се разграничили от кмета на Хасково Добри Беливанов, Цветанов съобщи, че той не е покрил упованията, които са били декларирани по време на предизборната акция през 2015 година

“В случая не можем да кажем, че няма проблем. Кметът даже си удължава отпуската, с цел да не се яви на сесията, на която трябваше да се гледат значими неща в развиването на града “, сподели той и обърна внимание, че поради ГЕРБ и Делян Добрев в града са влезнали 140 млн. лева по европейски планове и национално финансиране.

“Можем единствено да ги поздравим за това, което са свършили. Това дава различен взор върху развиването на града. Силата на партията е, когато излиза с лицето, когато застава зад всяка една политика и зад всяка една персона, която е издигала до сегашния миг. За Хасково се изговори прекомерно доста. Ясни сме с позицията си и за мен е извънредно значимо структурата да продължи да работи по метода, по който работеше и се приготвяше за локалните избори през 2015 година “,каза Цветанов, представен от организация “Фокус “.

Още промени в ГЕРБ

Цветан Цветанов изясни още, че предстоят промени в още няколко общински структурина ГЕРБ. Извън свадите в Хасково, ГЕРБ стартира да изключва общински съветници и в Ботевград.

“И в Добричка, и в Плевенска област бяха най-слабите резултати(на локалните избори – б.р.), тъй че напълно закономерно е една партия, която се стреми да бъде водач и има голям капацитет от хора за себе си, да прави съответните кадрови промени “, сподели той.

Цветанов разясни, че по този начин ГЕРБ може да работи водена само от публичния интерес.

“В партия ГЕРБ имаме действителен политически живот, и аз съм непрекъснато в придвижване, непрекъснато съм измежду хората. Дори вчера(петък) във Вълчи дол(Варненско) успяхме да създадем продуктивни срещи “, сподели Цветанов и предвижда, че ГЕРБ ще завоюва изборите там, защото хората се нуждаят от продължение на стартирана смяна.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР