Няма шанс да бъде получено одобрение от британския парламент за

...
Няма шанс да бъде получено одобрение от британския парламент за
Коментари Харесай

Корбин: Няма шанс в парламента да бъде прокаран законопроект за Брекзит до края на юли

Няма късмет да бъде получено утвърждение от английския парламент за всички аспекти на Брекзит до края на юли. Това съобщи през днешния ден водачът на опозиционната Лейбъристка партия след неуспеха на договарянията с държавното управление, съобщи Ройтерс.

Джереми Корбин сподели, че договарянията са били прекъснати, тъй като държавното управление не е трансформирало главните си позиции.

Запитан за ориентировъчното гласоподаване, което ще покаже дали депутатите поддържат концепцията за овакантяване на Европейски Съюз до 31 юли, той сподели, че лейбъристите ще гласоподават срещу. Според него е невероятно да бъде прокаран през Народното събрание толкоз огромен и противоречив законопроект до тази дата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Говорител на министър-председателката Тереза Мей сподели, че държавното управление обмисля идващите си стъпки.

Въпреки действителния прогрес по някои въпроси, опитите да се стигне до консенсус за Брекзит с лейбъристите се провали поради тематики като митническия съюз с Европейски Съюз и втори референдум, добави той.

По думите му Мей още веднъж ще опита да събере поддръжка в Народното събрание за договорката за Брекзит, която реализира с Европейски Съюз.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР