Няма съмнение - тенденцията за пътуване с цел изучване на

...
Няма съмнение - тенденцията за пътуване с цел изучване на
Коментари Харесай

Гнусотия до шия! Това са най-отвратителните храни по света, които хората наистина ядат

Няма подозрение - наклонността за пътешестване за изучване на храна е в разгара си и хиляди хора всеки ден пробват разнообразни локални специалитети, написа профит.бг.

Но не всички храни са вкусни, тъй като част от тях са дословни отвратителни.

И въпреки че едва ли ще можетеда вкусите от тях, не пречи да разберете кои са те и да обогатите гастрономическите си знания.
Казу Марзу, Италия

Чудите ли се какво ще стане, в случай че оставите пита сирене навън в продължение на три месеца? Отправете се на пътешестване до Сардиния и няма да ви се постанова да се чудите повече.

Италианският остров освен е дом на някои от най-райските плажове в света, само че и на Казу Марзу - вид на известното пекорино, само че завзет от червеи. Заради евентуалната заплаха от инфекции то е неразрешено в Европейски Съюз и може да го купите и опитате единствено в Сардиния.
Балут, Филипините

Балут е съвсем завършено пате, което още не се е излюпило.

" Възрастта " на бебето вътре в черупката варира според от това къде сте и какъв брой плащате, само че сигурно ще консумирате пера и кости, което би трябвало да е много гадно възприятие, даже в случай че месото не е механически развалено.

Вековно яйце, Китай

Искате ли да опитате яйце, което има усет на гнило и развалено? Ако сте запалянковци, вземете полет до Шанхай или Гуанджоу, и попитайте за място, където можете да намерите pí dàn - " вековно яйце ".

Добрата вест е, че те не са на 100 или даже на 10 години, а се подготвят дълго време (обикновено месеци) по много чудноват метод (потапяне в тиня или глина) - процедура, която съществува от епохи.
Процесът води до натрупването на сяра и амоняк в жълтъците им. Другите страховити последици включват кехлибарен цвят и шарки, сходни на снежинки, които се появяват на външната страна на яйцето вследствие на кристализация на солта.

Значи изгнилите храни могат да бъдат красиви?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР