Няма съмнение, няма и изненада - участниците в Игри на

...
Няма съмнение, няма и изненада - участниците в Игри на
Коментари Харесай

Красима, каквато не я познавате! Звездата от "Игри на волята" за семейството, интервенциите и още

Няма подозрение, няма и изненада - участниците в " Игри на волята " се трансфораха в едни от най-популярните лица сега и техният живот и обект на сериозен интерес от страна на почитателите им. 

И в друго няма подозрение - макар че отпадна, Красима си остава една от най-атрактивните участнички във формата. Тя нееднократно пуска въпроси в Instagram и би трябвало да признаем, че към този момент знаем много за нея, работата ѝ, отношението към живота и връзката ѝ. Но очевидно и на самата Красима ѝ писна от повтарящи се въпроси и прикани в последния си Q&A да ѝ се задават незадавани до момента въпроси. А от отговорите разбрахме и още неща за риалити звездата.

Виж още: Изненада! Ето с коя скандална звезда се срещна Ели от " Игри на волята "

Голямата изненада бе обвързвана със фамилията на Красима. Оказва се, че тя има цели три сестри! " Имам кака и аз съм кака на две мадами ", показа тя, като разгласява фотография на най-малката " кокона ", която по наша преценка е на възраст от към две годинки и малко! 

Красима приказва много и за козметичните интервенции, на които се е подлагала. Така стана ясно, че с изключение на силиконов бюст, тя има и филър в брадичката, който към този момент е разграден. Инфлуенсърката обаче е почнала работа по " нова " брадичка и дава обещание напълно скоро да покаже крайния резултат. Освен това Красима има и перманентна очна линия, с която сме я гледали в " Игри на волята ".

Виж още: Мани от " Игри на волята " шокира с персонални признания 

Иначе Красима потвърди, че макар че е едвам на 21 години, тя е много мъдра за възрастта си. Тя показа, че за годините си има доста повече, в сравнение с в миналото си е мислила, че ще има и е признателна за това. " Щастлива съм, а отту нататък ще се старая да ходя единствено напред и нагоре ", дава обещание тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/bambibambinson/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР