Няма съмнение, че реакцията на европейските лидери и на общите

...
Няма съмнение, че реакцията на европейските лидери и на общите
Коментари Харесай

Реакции и коментари на български евродепутати за смъртта на Навални

Няма подозрение, че реакцията на европейските водачи и на общите европейски институции ще бъде задоволително безапелационна по повод гибелта на Навални, съобщи евродепутатът Радан Кънев.

По думите му, повече от явно е, че убийството на главния опозиционен водач в Русия е политическо. Евродепутът Андрей Ковачев не изключи вид, при който запада да не признае за законни изборите в Русия.

" Демократичният свят и Европейски Съюз не признават изборите в Беларус за законни. За нас Лукашенко е грабител. По същата логичност се върви и за така наречен избори в Русия. Никой не се съмнява, че ще има над 80% и целият народ ще седи зад своя водач. Мисля, че това е пропагандната теза, която ще бъде публикувана ", сподели евродепутатът Андрей Ковачев.

" Ако до момента някой си е правил илюзии какво съставлява режима на Владимир Путин, следва да не си ги прави повече, Аз, доколкото съставлявам политическа мощ, не виждам причина за смяна на нашата позиция. Но е време за тези, които се колебаеха за отношението си към Кремъл да спрат да се двоумят и да видят същинското му лице ", съобщи евродепутатът Радан Кънев.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР