Няма съмнение, че на Ева Веселинова ролята на майка й

...
Няма съмнение, че на Ева Веселинова ролята на майка й
Коментари Харесай

Ева Веселинова иска трето дете

Няма подозрение, че на Ева Веселинова ролята на майка й подхожда, откакто има предпочитание и за трета рожба. Припомняме, че русокоската има близнаци – Борис и Стефания, само че признава, че би родила и трето. Откакто се грижи за близнаците, тя изостави работата си в малкия екран. Уж искаше да се връща, щом двамата й наследници навършат 2 години, само че по този начин и не се откри свободно място за нея.

 

Все още има явен спомен за момента, в който схванала, че чака близнаци. Споделя, че за нея било подобен потрес, че плакала най-малко час, бушували всевъзможни страсти в съзнанието й, во през днешния ден не съжалява и за миг даже, тъй като животът й отредил голямо благополучие, което до тогава не познавала. Категорична е, че няма по-прекрасен свят от този, който виждаме през очите на децата.

 

Гордее се, че е публицист по обучение и обожава специалността си. Ако обаче се снабди с трета рожба, ще й се наложи да изкара още време в майчинство и да загърби фантазията си да се върне на екран. Навремето се е изявявала и като модел, само че към днешна дата се отхвърля от предишното си и даже подлага на критика остро дамите, които се разголват, с цел да привлекат внимание.

 

Ева загърби светлините на прожекторите, откакто напусна предаването „ На кафе “ и се посвети на децата си, само че пък прави опити да се изявява като инфлуенсър, рекламирайки най-вече детски артикули в обществената мрежа, защото целият й живот се върти към наследниците й. рядко приказва за бащата на близнаците, само че съгласно осведомени той е служител на реда и не обича да е под светлините на прожекторите. Тя го поддържа, тъй като има вяра, че щастието обича тишината, само че пък потайността й породи всевъзможни клюки – мълвата носеше, че има връзка със състоятелен грък, който я обсипвал със скъпи дарове, само че тя изрично отхвърля и не се впечатлява от злостни мнения по неин адрес.

 

Живяла е известно време на Санторини и към момента обожава Гърция, по тази причина всяко лято почива там със фамилията си. Категорична е обаче, че връщането й в България е било най-правилното решение. Смята, че човек не би трябвало да се задържа дълго на едно място, защото стартира да живее по табиет и не прави оценка същинските неща. Вярва, че човек не би трябвало да стопира придвижването и развиването си, по тази причина постоянно напуща зоната си на комфорт и се провокира.

Отбелязва, че сърцето й постоянно ще бие в един темп със Санторини и ще е в наследник цвят за цялостен живот.

 

Макар да е бродяга по душа към днешна дата се е открила трайно в София и с половинката й даже си купиха ново жилище в прекрасен квартал. Домът им е обзаведен по последна мода, доколкото излиза наяве от фотосите й в обществената мрежа. Твърди, че в никакъв случай не е мечтала за личен дом, само че й се случило и не отхвърля, че е хубаво. Така за пръв път усетила, че колкото и да пътуваш е добре да знаеш, че има къде и при кого да се прибереш.

 

Споделя, че въпреки с благоверния й да са дружно от много години, към момента е влюбена в него. Тъй като харесвал естествената визия, русокоската стои надалеч от ботокс и филъри, въпреки да е трансферирала 35 години. Няма и силикон в бюста, щастлива е от това, с което я е дарила природата. Макар да не съумяла незабавно да влезе в добра форма след раждането, не й пукало, защото в този миг децата били по-важни от суетата й.

 

И въпреки да съумя да смъкна непотребните килограми с доста тъга и пот на чело, признава, че е подготвена още веднъж да скапе талията си, в случай че забременее с трето.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Ева Веселинова На кафе бременност дете трето дете рожба инфлуенсър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР