Няма съмнение, че милиони хора по света очакват продължението на

...
Няма съмнение, че милиони хора по света очакват продължението на
Коментари Харесай

Голата сцена, с която избраха новия Гладиатор

Няма подозрение, че милиони хора по света чакат продължението на " Гладиатор " - план, чието реализиране лиши на Ридли Скот няколко десетилетия. На всички им е ясно, че няма по какъв начин да забележим в него Ръсел Кроу, само че той сигурно си е намерил заслужен заместител.
 Какво знае Ръсел Кроу за продължението на
Ръсел Кроу сърдит на продължението на " Гладиатор "

Актьорът беше посетител на фестивала в Карлови Вари

Говорим за Пол Мескал, който поема една от основните функции в продължението - тази на Луциус. Той е наследник на Лусила (Кони Нилсен) от истинския филм и племенник на Комод (Хоакин Финикс).

Ясно е, че за ролята на гладиатор като Луциус би трябвало артист със забележителна физика, а 27-годишният ирландец сигурно я има. Любопитно е обаче, че той не е взел участие в кастинг за ролята, а тя непосредствено му е била " поднесена ".

Това става, откакто Дариа Серсек от Paramount участва на постановката " Трамвай Желание " на Уестенд, където Мескал е в ролята на Стенли Ковалски. " Имаше няколко подиуми, в които той смъква ризата си и всичко се наелектризира. Дамите в публиката бяха доста шумни и аз разбрах, че сме намерили нашия човек ", споделя тя пред Variety.
 Снимка 627804

Самият пък разкрива пред Hollywood Reporter, че счита за огромна чест това, че Ридли Скот го е избрал за ролята. " Нервен съм, само че сигурно това е роля, която желая да изиграя ", споделя той и добавя, че е наясно, че го чака усилена физическа подготовка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР