Няма съмнение, че Айлин от Ергенът е едно от най-нежните

...
Няма съмнение, че Айлин от Ергенът е едно от най-нежните
Коментари Харесай

Айлин от "Ергенът" си призна - тунингована е! Вижте снимки преди операциите

Няма подозрение, че Айлин от " Ергенът " е едно от най-нежните същества, които е виждала родната телевизия. Затова някак се изненадахме, когато разбрахме, че е каратистка, само че очевидно нищо към нея не е такова, каквото наподобява. 

В Instagram хубавицата призна, че е правила усъвършенствания за себе си, като показа единствено за устните си. И сподели по какъв начин е изглеждала преди да напомпа устните:

Виж още: След разлъка и връзки с други хора: Как Стела и Сандев не помниха всичко в името на любовта? 

 https://www.instagram.com/aylinbobeva/

Е, разлика несъмнено има, само че бихме споделили, че тя не е чак толкоз фрапантна на фона на всичко, което гледаме в " Ергенът ". 

Иначе в Instagram Айлин разяснява и по какъв вид мъже си пада. Тя е " скромна " - мъжът до нея би трябвало да е богат и интелигентен! " Искам мъж, който да гони задачите си и постоянно да реализира това, което желае. Аз считам, че всеки интелигентен мъж желае да бъде финансово постоянен ", разяснява тя.

Виж още: След хейт или след хакери? Алекса от " Игри на волята " изчезна онлайн, разгласи профила си за продан 

Айлин сподели, че за нея няма тематики табу и по този начин призна, че е посочила " злобичката си ". " Ами, да, демонстрирах си я! Всеки човек има разнообразни страсти и реакции в дадени обстановки. Никой не е съвършен. Ако седнал съм и върша единствено благи очички, ще кажете, че съм лицемерна ", разяснява тя.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР