Няма разлика между ГЕРБ и ПП-ДБ. Едните защитават старите схеми

...
Няма разлика между ГЕРБ и ПП-ДБ. Едните защитават старите схеми
Коментари Харесай

Борис Цветков: Няма разлика между ГЕРБ и ПП-ДБ – едните защитават старите схеми на Борисов, другите правят нови схеми

„ Няма разлика сред ГЕРБ и ПП-ДБ. Едните пазят старите схеми и далавери на Бойко Борисов, а другите ползват нови схеми да продават американски или съветски газ с надценка или фотоволтаици и акумулатори. Обаче 2/3 от българския народ има други проблеми и тези проблеми ги взема решение Българска социалистическа партия. ” Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” в Перник Борис Цветков в предаването „ Лява политика ” по БСТВ. 
Той даде образец с приемането на безплатните детски ясли и градини. „ Десните споделяха, че ще банкрутираме страната и че това не може да се случи в София, Пловдив, Перник и така нататък Българска социалистическа партия към този момент го прави в дребните общини и в Пловдив за две години преди ГЕРБ да го анулират. Но се  оказа се, че нашите сметки се прави. Няма никой родител да забогатее от тези пари, само че това е един знак към хората, които имат първо дете, че има страна, която би им помогнала в случай че се решат на смелата постъпка в тази рецесия да имат второ ”, уточни Цветков. 
По неговите думи, когато Българска социалистическа партия предложи каквото и да е в интерес на хората – отговорът е или пари няма, или, в случай че се одобри, то да влезе в действие от на следващия ден, вдругиден или по-вдругиден. „ Така стана с минималната работна заплата – над 40 пъти го отхвърлят, в последния ден го одобряват, преди да падне държавното управление, за 1 януари 2024 година За безплатните учебници одобряват февруари предлагането ни не от 1 март да влезе в действие, с цел да са безвъзмездни учебниците на горния випуск, не от септември 2023-2024, а от септември 2024-2025 година ”, напомни социалистът и изрично съобщи: „ Единствената партия, която прави нещо за учениците, за младите фамилии, за работещите, за пенсионерите – е Българска социалистическа партия. ”
Коментирайки проблемите на своя изборен регион, Борис Цветков означи, че в Трън няма аптека, която да работи по Здравна каса, такава няма и в пернишкия квартал Тева, в който живеят хиляди хора. „ Младите хора,  пеша или с кола, ще се оправят. Но възрастните хора би трябвало да платят билет, за отиде до града да си купи един аспирин или аналгин. Няма и полицески сектор – има постройка, просто би трябвало да се възвърне щатната численост. Хората желаят една патрулка да има, с цел да има на кого да се оплачат ”, съобщи той. 
В четвъртък  народните представители на „ Българска социалистическа партия за България ” ще посетят Брезник и в Ноевци с кола за спешна помощ и лекарски екип, които да отидат на място при хората, с цел да компенсират неналичието на здравни грижи в тези обитаеми места. „ С тази кола за спешна помощ желаеме да покажем следното – ние знаем, че трайното решение е възобновяване на здравната грижа на тези места, само че до момента в който го няма и в дните след акцията ще продължим да вървим при тях, с цел да може да им се направи на хората ЕКГ, ехокардиография,  да им ревизират кръвната захар, хемоглобин, има и доктор, който ги преглежда. Ако може в точния момент да им се открие нещо или да им се даде съвет, това ще е от огромна помощ ”, разяснява лидерът на пернишката листа и означи, че съдружното държавно управление на Българска социалистическа партия е ремонтирало лечебните заведения в тези обитаеми места, а ГЕРБ ги е закрил. Той уточни, че е 9-те мотриси на влаковете, които пътуват сред Перник и София са също от времето на държавното управление на Българска социалистическа партия и от този момент не са закупени нови.
„ Дълги години никой различен не взема решение проблемите на хората след ръководството на Българска социалистическа партия ”, акцентира Цветков.
„ Ще създадем всичко допустимо Перник да има депутат, който да е обществено зает. Не може трима от депутатите от Перник, двама от ГЕРБ и един от Политическа партия,  да гласоподават срещу безплатните детски градини, срещу 300-те лева еднократна помощ за възпитаници, да не се подвига минималната работна заплата, да не се актуализират пенсиите – с мотив, че пари няма, само че същите те да гласоподават за 8-те самолета F-16 и за военната помощ за Украйна ”, сподели в умозаключение Борис Цветков и прикани на изборите да се гласоподава с номер 1 за „ Българска социалистическа партия за България ”.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР