Няма промяна от вчера до днес. Слабият дъжд свърши работата

...
Няма промяна от вчера до днес. Слабият дъжд свърши работата
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Извърши се посегателство върху отбранителните способности на страната

Няма смяна от през вчерашния ден до през днешния ден. Слабият дъжд свърши работата на пожарната. Започва тежка работа по разчистване и заличаване на невзривилите се муниции. И дай Боже да стартира някакво следствие. А не както до момента да си мълчат. страната е тази, която е атакувана. Такива неща не трябва да се случват, само че в такова време живеем.

Цялата база е опасана със сериозна защита, камери и други спомагателни средства. Естествено, че е снимано и индивидът, която охранява, не е напускал мястото си. Той е тръгнал да ревизира какво се случва. Той не е напуснал обекта.

Каквото е зависело от компанията - е основана организация. Сигурен съм, че тези муниции няма по какъв начин да се възпламенят. Но не съм Ванга, с цел да знам какво се е случило. Камерите са в двора на обекта. Никой в този момент не се позволява там да отиде до 24 часа. Все още не е позволено да се влиза вътре. Ние сме едно работещо дружество.

Тук не става въпрос за Гебрев. Ние сме в стратегическия лист на страната. Това е посягане върху отбранителните качества на страната. Категорично не може да послужи за водене на военни дейности в Украйна. Тези муниции са снети от приложимост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР