Няма причина да не вярвам на Севдалина Арнаудова. Повтарям позицията

...
Няма причина да не вярвам на Севдалина Арнаудова. Повтарям позицията
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Ако някой те покани на кафе, не значи, че ще се жениш за него

Няма причина да нямам доверие на Севдалина Арнаудова. Повтарям позицията на ГЕРБ, че в никакъв случай не сме желали да вършим коалиция с Българска социалистическа партия и нямаме желание да го вършим. Това, че някой има неофициални срещи, не значи, че има договаряния за коалиция. Ако някой те предложения на кафе, не значи, че ще се жениш за него. Това сподели началникът на кабинета на премиера Бойко Борисов Румяна Бъчварова в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

По думите й това демонстрира, че в Българска социалистическа партия има огромни проблеми. „ Борисов се среща с хора от доста политически партии, само че това нищо не значи. В ГЕРБ договарянията за обединения се вършат обществено. Този диалог за ГЕРБ е завършил. Никога ГЕРБ не е имала съмнения по този въпрос “, безапелационна бе Бъчварова. „ В този миг държавното управление е устойчиво, има ясна стратегия. Вотът на съмнение е за цялостната политика, което значи, че идващите шест месеца няма да има подобен. ГЕРБ не се тормози от избор на съмнение. Ако имат компрометиращи материали те трябваше да ги дадат на прокуратурата. Българска социалистическа партия непрестанно се пробват да нанесат удар по престижа на ГЕРБ. Те целят това да стане по време на председателството. Фактът, че е определен този миг демонстрира, че се търси дискредитация на държавното управление.

Това демонстрират какъв брой обратно е останала Българска социалистическа партия от политическите процеси в света “, акцентира Румяна Бъчварова. Тя разяснява оставката на здравния министър Николай Петров. „ Нека не забравяме правото на всеки да потвърди своята непорочност.

Подадената оставка е неговата морална позиция. Няма нищо по-надеждно в една страна от това институциите да си правят работата. Трябва да е човек, който не демонстрира зависимости. Всеки сигнал се ревизира от институциите. Няма лесни решения в ръководството и всеки, който пристигна би трябвало да е наясно с това. Здравеопазването е най-динамичната сфера “. „ Изключително се изненадах, че единствено госпожа Нинова и президента се борели против корупцията в страната “, сподели някогашният вътрешен министър. „ Това че оферират една опция, не значи, че това е верният път. Нека не подменяме действителния свят с това, който е в главите ни “, прикани тя. „ Когато една политическа мощ претендира да е опция, дано да бъде интелигентна съпротива. Хубаво е да има коректив, само че не подобен “, съобщи Бъчварова. По отношение на настояването на оставката на Валери Симеонов Румяна Бъчварова съобщи: „ Това е персонално решение. Не мисля, че това е сериозен проблем пред ръководството, тъй като се желае от политически конкурент и то за остарели проблеми. За хората в Европа отпред на страната стои ГЕРБ - партията която печели три пъти избори. Това демонстрира непоклатимост и надеждност “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР