Няма причина българите да се страхуват за бюджетаОставихме бюджета с

...
Няма причина българите да се страхуват за бюджетаОставихме бюджета с
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Има инфлация на страхове, която лъха от това служебно правителство

Няма причина българите да се опасяват за бюджета

Оставихме бюджета с милиард и половина остатък и сега следим презастраховане от страна на финансовото министерство, което се пробва да сътвори упования по отношение на идните години. Това сподели в " Още от деня " по  Даниел Лорер от " Продължаваме Промяната ".

Той увери, че за тази година бюджетът няма да премине 3% недостиг, плюс разноските за Ковид - по този начин, както е планувано.

" Има известна инфлация на страхове, която лъха от това служебно държавно управление и е доста значимо българските жители да схванат, че в действителност няма причина да се опасяват нито за бюджета за тази година или следващата година, нито за други страхове, които им се внушават ", съобщи Лорер.

Даниел Лорер съобщи, че пенсиите бяха обновени, тъй като са били забравени 12 години, детските градини бяха направени безвъзмездни и това, което ще продължат да вършат, в случай че бъдат определени още веднъж, са още обществени придобивки както за пенсионерите, по този начин и за работещите.

По отношение на контракта с " Газпром ", той акцентира, че той не е бил преустановен, българската страна е била напълно безупречен длъжник.

" Ние продължихме да си плащаме и да пожелаваме газа, който е контрактуван с " Газпром ". " Газпром " едностранно промени сделката и сподели: няма да ви снабдявам това, за което сме се разбрали, тъй като не желая ", означи Лорер.

И съобщи, че при тези условия са взели решение да потърсят газ от други снабдители, на които може да се разчита.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР