Няма положителна проба за новия коронавирус у нас, стана ясно

...
Няма положителна проба за новия коронавирус у нас, стана ясно
Коментари Харесай

Няма положителна проба за коронавируса у нас

Няма позитивна проба за новия ковид у нас, стана ясно от изключителния брифинг на Националния действен щаб пред ВМА.

На граничните пунктове „ Малко Търново “ и „ Лесово “ се вкарват 24-часови наряди поради камионите от Иран, които влизат в страната ни от там. Те ще бъдат проверявани.

Има данни, че турско-иранската граница е затворена от няколко дни.

Има систематизиране коя област към коя лаборатория ще работи. Седем области в Югоизточна България са към Стара Загора, а седем в Североизточна – към Варна.

С разкриването на новата лаборатория във ВМА проучванията за ковид ще стават доста по-бързо.

Коронавирусът и България 20 туристи от Сингапур са под карантина в хотел във Велико Търново Д-р Атанас Мангъров: Колкото предотвратихме грипа, толкоз ще успеем и с ковид Изследват българско семейство след контакт със инфектиран с COVID-19 Националният действен щаб уголемява кръга на лицата, тествани за ковид Започва скрининг за COVID-19 у нас и измежду болните от вирусни инфекции И към 3 март няма регистриран случай на ковид в България Турция подарява на България персонални защитни средства и проби за COVID-19 Отново няма позитивни проби за ковид у нас Иван Нейков: Законодателно не сме готови за рецесии като тази с COVID-19 Отново не е регистриран случай на ковид в България И към 1 март в България няма регистриран случай на ковид Заради ковид: Превозвачи и експортьори калкулират първите си загуби Проф. Мутафчийски: Новата вълна от грип вид Б е по-опасна от ковид При какви условия имаме право на болничен за домашна карантина? Министерство на външните работи с рекомендации при пътешестване в Гърция поради случаите на ковид Премиерът: Хората да не се поддават на суматоха, не се прикриват позитивни проби за ковид COVID-19: 5 съвета на специалисти по какъв начин да се предпазим от вирусите Извънредно съвещание на Министерския съвет за ковид Няма позитивни проби за ковид у нас Екатерина Захариева: Готови сме за ковид, да запазим успокоение
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР