Няма политик, който да не е готов за избори, така

...
Няма политик, който да не е готов за избори, така
Коментари Харесай

Настинир Ананиев: Единствената хубава новина е, че ИТН няма да влязат в следващия парламент

Няма политик, който да не е подготвен за избори, тъй че мен не ме плашат предварителни избори. Въпросът е какво биха произвели. Единствената хубава вест е, че Има Такъв Народ няма да влязат в идващия парламент. Това съобщи в изявление за " Лице в лице " по bTV депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев.

,,Надявам се да има държавно управление на болшинството със 121 народни представители. Трябват ни 12 депутати и моят апел е към тези народни представители, които са подготвени да поведат борба с корупцията и с кризите``, добави той.

В Има Такъв Народ има доста хора, които чакаха смяна, само че видяха, че тя не може да се случи. Все отново има депутати в Има Такъв Народ, които биха подкрепили нашите политики, акцентира Ананиев.

По думите му от Има Такъв Народ желаят да има " спирачки " в КПКОНПИ, само че депутатът от Политическа партия бе безапелационен, че битката с корупцията е техен главен приоритет и не могат да си разрешат да вършат взаимни отстъпки по тази тематика.

По време на изявлението Настимир Ананиев сподели пред камерата документ, който удостоверява, че подалият оставка районен министър Гроздан Караджов е изискал да бъдат отпуснати близо още 4 милиарда лв. за АПИ – изказване, което Караджов в началото отхвърляше.

Тук би трябвало да избираш на пенсионерите ли да окажеш помощ или на строителните компании, уточни националният представител.

Ние изплатихме 656 млн. лв. с решение на Народното събрание. За останалите 50% чакаме отчета на междуведомствената комисия, който към този момент е подготвен и чакам да бъде входиран в районната комисия и ние да излезем със мнение. Но по първична информация към 60-70% от договорите от инспекциите се разминават, т.е. законът е нарушен, тъй като се прави главен ремонт с контракт, който е за настоящ ремонт и поддръжка, разкри Ананиев.

В умозаключение депутатът уточни, че това е повода, заради която би трябвало да има работеща антикорупционна комисия, тъй като сега на прокуратурата не може да се има цялостно доверие.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР