Няма политическа формация, която да не си прави сметка, какво

...
Няма политическа формация, която да не си прави сметка, какво
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Депутати от ИТН ще ни подкрепят

Няма политическа групировка, която да не си прави сметка, какво ще се случи при нови избори. Добрата вест е, че няма да влезе Има Такъв Народ. Социологията, която аз имам, по този начин споделя.

Това съобщи в ефира на bTV ръководителят на парламентарната Комисия по районно развиване Настимир Ананиев.

„ Въпросът е дали ще има болшинство, което да се оправи с всички рецесии. Дали в този момент ще има държавно управление на малцинството ще се реши в този момент в Народно събрание. Може пък да има и държавно управление на болшинството. Зависи дали ще имаме още 12 души “, сподели той.

" Моят апел е към всички депутати, които биха подкрепили това, което ние вършим – това е борба с корупцията, борба за България, борба с рецесиите “, сподели той.

По думите му в един миг народните представители би трябвало да решат дали партията е по-важна или страната и идеята.

„ В Има Такъв Народ има доста хора, които отидоха там, тъй като чакаха смяна, само че видяха, че тя не може да се случи. Има депутати, които биха подкрепили политиките ни “, счита той.

„ Говорил съм с депутати, които ми споделиха, че ни харесват, харесват какво вършим и биха подкрепили наши начинания “, сподели той и посочи, че става въпрос точно за депутати от Има Такъв Народ.

„ Нашата съществена тематика на изборите беше битката с корупцията. Това беше нашата поръчка. Имаме 67 депутата и по тази причина направихме четворна коалиция. Това, което ние вършим сега, е че си следваме обещанията “, сподели той.

„ Във всяка една връзка има неточности. Те обаче са двустранни, а Има Такъв Народ не признават “, сподели той.

По думите му Има Такъв Народ желаят да има спирачки против КПКОНПИ.

Той бе помолен да разяснява и абсурда с районното министерство и парите за пътища:

„ В един миг би трябвало да избираш на пенсионерите ли да окажеш помощ или на строителния отрасъл. Някой е разписвал контракти на кг и в този момент се желаят пари. Как се подписват контракти, без да има поръчителство “, запита Ананаиев.

„ Ние не банкрутираме строителния бизнес, а желаеме да сме правилни към парите на данъкоплатците. Не може да ги даваме с лека ръка, когато някой е направил някоя спекулация “, сподели той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР