Няма подаден сигнал от младата жената към органите на МВР.

...
Няма подаден сигнал от младата жената към органите на МВР.
Коментари Харесай

Убитата в София жена търсила помощ от неправителствени организации, не е сигнализирала в МВР

" Няма подаден сигнал от младата дамата към органите на Министерство на вътрешните работи. Тя е споделяла опасенията си със своите близки ", съобщи на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.
Прочетете още
По думите му на 3 април е постъпил формалният сигнал от нейни близки, че нямат контакт с нея и не се е явила на среща, на която е трябвало да вземе детето си.

" Започнала е дейна работа на чиновниците на полицията и Столична дирекция на вътрешните работи, безусловно след няколко часа задържаме лицето, което имахме съмнения, за жалост открихме натрупа на дамата. Те са имали близки връзки и главната версия е, че вследствие на тази връзка поражда несъгласие, което е довело до убийството на жертвата ", добави основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

" Жертвата е търсила помощ от неправителствени организации ", това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев.

" От първия миг макар, че това се водеше похищение, ние го работим като ликвидиране ", сподели още Демерджиев.

Тялото на 32-годишна жена е открито нощес в столицата. То е намерено в багажник на автомобил.

Задържан е мъж, с който тя е имала връзки преди време. Колата с убитата жена е открита в автосервиз на другар на арестувания. По неофициална информация дамата е изчезнала на 4 април, а нейна позната е подала сигнал в полицията.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР