Няма по-голяма низост, мерзост и падение от това една жена

...
Няма по-голяма низост, мерзост и падение от това една жена
Коментари Харесай

По-голяма НИЗОСТ няма: Джулиана Гани официално се отказа от сина си!

Няма по-голяма подлост, низост и проваляне от това една жена да изостави личното си дете. Е, направи го Джулиана Гани. Пластмасовата женичка публично се отхвърли от своята плът и кръв, от първородната си рожба Давид и го хариза напълно на татко му.

Разбира се, това не е неприятен шанс, а благополучие за детето, поради обстоятелството, че Илиян Найденов от дълго време е поел грижите за него, само че не там е въпросът, а в постъпката на Гани.

Откакто Джулиана роди втория си наследник Кай (да забележим какъв брой време ще гледа и него) от служителя на реда Теодор Гецов, тя тотално загърби порасналото си момченце. Давид се вижда с нея единствено по празници и от време на време през уикендите, в случай че благоволи да го вземе. Естествено, това се случва в случай че Ганито няма по-важни задължения като шопинг, екстеншъни, пътувания... заета жена е тя...

Източници от обкръжението й разкриха тези дни, че по този начин или другояче Найденов гледа детето, Гани предпочела публично да му отстъпи родителските права и попечителството. Тя не желала да се занимава с юристи и други непотребни неща, при все, че фитнес инструкторът и без друго се грижел повече за Давид.

" Аз си обичам и двете деца, само че не виждам какъв проблем може да бъде в случай че някогашният ми получи цялостното настойничество вместо мен. Нали отново се виждаме с Давид, играем си... ", " умилила " с фундаменталните си разсъждения силиконката.

Тагове: Илиян Найденов Джулиана Гани Теодор Гецов Кай Давид фитнес фитнес инструктор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР