Няма откраднати пари от взривения банкомат в бургаския жилищен комплекс

...
Няма откраднати пари от взривения банкомат в бургаския жилищен комплекс
Коментари Харесай

Бандитите от взривения банкомат в Бургас останаха без плячката

Няма откраднати пари от взривения банкомат в бургаския жилищен комплекс " Славейков ", оповестиха от полицията. В хода на следствията по случая чиновниците от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР - Бургас и Второ Районно ръководство - Бургас откриват, че не е осъществена кражба на парични средства, намиращи се в терминала на взривения банкомат, съобщи news.bg.

Припомняме, че банкомат беше взривен в бургаския квартал " Славейков " малко след 02:30 часа тази заран. Устройството се намира в помещение пред клон на банка. В съседство има още няколко банкови институции и застрахователни компании, както и денонощен магазин. Местните споделиха, че никой не е чул звук от гърмежа.

По случая са назначени голям брой експертизи - нарочна експертиза, множеството химически, физико-химични, трасологични и биохимични ДНК експертизи, посредством които да бъде конкретизирано взривното вещество и методът, по който са нанесени материалните вреди.

След приемане на сигнала за случая, региона към блок 125 в бургаския квартал " Славейков " е бил отцепен. Иззети са записи от видео-охранителните камери, ситуирани наоколо. Полицията търси очевидци на действието.

Работата по случая продължава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР